Začenja se turnir Viareggio

Prvenstvo kategorije Primavera se bo za kratek čas ustavilo, kajti pred vrati je 64. edicija turnirja Viareggio (znan tudi kot Coppa Carnevale), enega od najpomembnejših mladinskih turnirjev v Evropi ter svetu.

alt

Otvoritev turnirja bo v ponedeljek 6. februarja, isti dan pa bo debitiral tudi Juventus. Ekipa, katero vodi Marco Baroni, je bila izžrebana v skupino 4 in bo prvo tekmo odigrala proti danski ekipi Nordsjaelland. Tekma bo v pokrajini La Spezia in sicer ob 17.15 na stadionu Picco. Dva dni kasneje, v sredo 8. februarja ob 15.00, bodo belo-črni na stadionu Bresciani v Viareggiu odigrali tekmo proti avstrijski ekipi Apia Leichardt. Zadnja tekma skupinskega dela je na sporedu v petek 10. februarja, prav tako ob 15.00, na stadionu Raciti v Quarrati (Pistoia) proti italijanski ekipi Città di Marino.

V primeru morebitne uvrstitve v osmino finala, je naslednja tekma na sporedu v torek 14. februarja. Četrtfinale se bo odigralo v četrtek 16. februarja, polfinale v soboto 18. februarja, finale pa v ponedeljek 20. februarja v Viareggiu.

Za več informacij o samem tekmovanju obiščite naš forum.