Gremo v Salzburg!

Navijači KNJS

Letošnji žreb je slovenskim juventinom več kot očitno zelo naklonjen, saj nam za Sturmom iz Gradca, s katerim smo igrali v play-offu Evropske lige, prinaša že drugega, nam relativno bližnjega nasprotnika - Salzburg. Kot je znano, se bodo bianconeri za preboj v nadaljevanje tekmovanja Evropske lige morali pomeriti z Manchester Cityjem, Lechom iz Poznana in za nas zelo zanimivim Salzburgom.

V Klubu navijačev FC Juventus Slovenija smo se odločili, da si ogledamo to tekmo in tako do konca meseca septembra zbiramo prijave. Kdor bi si rad ogledal omenjeno tekmo, mora svojo udeležbo potrditi Špeli Klakočar na telefonsko številko 041 653 678 ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Že sedaj lahko povemo, da bo ogled tekme stal okrog 50€. Cena karte naj bi znašala 30€, tam nekje okrog 20€ pa bi stal prevoz iz Ljubljane do Salzburga in nazaj. Seveda so stroški prevoza odvisni od števila Juventinov, ki si bo to tekmo ogledalo in tako sorazmerno varirajo. Glede plačila se bo vsak posameznik dogovoril s Špelo, potrebno pa ji bo posredovati tudi določene podatke, potrebne za pridobitev kart (številka osebnega dokumenta, datum in kraj rojstva, itd.). Gre pa za karte med Juventini in ne na nevtralni tribuni.

Upamo, da se nas bo zbralo čim več, da bomo lahko Staro damo glasno podpirali tudi v Salzburgu! Ne pozabite, časa je do konca meseca!!!

Forza Juventus! Forza Klub navijačev FC Juventus Slovenija!