Čas je za Chievo!

Že na samem začetku sezone smo se v Klubu navijačev FC Juventus Slovenija odločili, da si bomo v letošnjem letu ogledali tudi dve za nas relativno bližnji tekmi. Ena je že za nami – to je tekma v Udinah, čaka pa nas še tekma v Veroni proti Chievu, ki pa se nam počasi bliža.

Tekma proti “slovenskemu” Chievu je predvidena za nedeljo, 19.12.2010, kar je le teden za tekmo z Lazijem, ki si jo bomo v klubu tudi ogledali. A ker smo pri nakupu kart za tekmo proti moštvu iz Rima količinsko omejeni, imajo tisti naši člani, ki si te tekme žal ne morejo ogledati, tako še eno lepo priložnost, da še enkrat v tem koledarskem letu vidijo našo Staro damo v elementu.

Toda vprašanje je, koliko je kaj interesa za ogled te tekme. O ceni je zaenkrat nemogoče govoriti, ker je le-ta v preveliki meri odvisna od števila Juventinov, ki so bodo tekmo ogledali. Že sedaj lahko povem, da je cena karte nekje 30€, približno toliko pa bi verjetno prišel tudi prevoz. Takšna je cena za člane našega kluba navijačev, medtem ko je cena za ostale 20€ višja.

Če je torej kdorkoli zainteresiran, naj me prosim kontaktira, da vidim, kakšno je kaj povpraševanje in po tem, se bomo lažje odločili, ali se dejansko odpravimo v Verono ali ne. Svoje mnenje mi prosim sporočite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa na telefonsko številko 041 653 678. Časa imate do konca meseca novembra in po tem se bomo odločili, kako naprej!

 

FORZA KNJS, FORZA JUVENTUS!