Še nekaj prostih mest za Juventus – Lazio

V Klubu navijačev FC Juventus Slovenija smo se odločili, da si v nedeljo,12. decembra, ogledamo vroč derbi med Staro damo in moštvom iz večnega mesta. Na začetku smo bili s številom kart omejeni, a so nam pozneje iz Torina sporočili, da lahko dobimo še nekaj kart, če želimo. Zato vsi zainteresirani – ni še prepozno! Še vedno lahko z nami doživite nepozabno druženje in ogled tekme z najboljšimi navijači.

Kot je že znano cena ogleda tekme med Juvetom in Lazijem znaša 100€ in vključuje vstopnico za tekmo in prevoz iz Ljubljane do Torina. To je cena za člane našega kluba navijačev, medtem ko je cena za nečlane za 20€ višja, torej znaša 120€. Vsi zainteresirani prosim, da mi čim hitreje javite, če bi si želeli ogledati omenjeno tekmo, da naročim zadostno število kart in da tudi finančne obveznosti poravnamo pravočasno. Časa je do konca tedna, do petka 26. novembra. Dobite me na telefonski številki 041 653 678 ali pa na elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. kot tudi na Facebooku. Pohitite, da se nas zbere čim več!

Glede samega ogleda tekme pa je tako: odhod v Torino je predviden ob 5. uri zjutraj izpred Rutarja v Ljubljani na Rudniku ali pa ob 6. uri na mejnem prehodu Fernetiči v Sežani. Čaka nas dolga pot do Torina, kjer si imamo namen na hitro ogledati mesto, obiskati trgovino Juvestore in, če bo možno, tudi izkoristiti posebno ugodnost uradno priznanih klubov – Walkabout (ogled olimpijskega stadiona). Vrnitev domov je predvidena neposredno po koncu tekme.

Torej ne izpustite enkratne priložnosti in doživite pravo belo-črno doživetje skupaj z nami!

 

FORZA JUVENTUS, FORZA KNJS!