|
Danes je 05. sep. 2010, 08:19
|
Neodgovorjene teme | Aktivne teme
 |
|
 |
|
| Avtor |
Sporočilo |
|
donpatriot
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 29. jul. 2010, 10:14 |
Pridružen: 15. jan. 2009, 15:12 Prispevkov: 947 Kraj: Če veste kje tabla za konec sveta...no, še mal naprej. :)
|
Gremo v Udine? 

Ljubim JUVENTUS, nisem kriv, ljubil ga bom, dokler bom živ!!!
|
|
|
|
|
 |
|
Torturer6067
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 29. jul. 2010, 11:07 |
|
|
September bo napet. Prvo dol v Srbijo z reprezentanco, potem pa še v Udine? Jaz sem za!
|
|
|
|
|
 |
|
Juventino_SLO
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 30. jul. 2010, 01:15 |
Pridružen: 12. nov. 2008, 21:33 Prispevkov: 141 Kraj: Nova Gorica
|
|
a se bo dalo it v Udine???..ker lani en ki ga poznam ni upal dobit karte zaradi (tessere del tifoso)?
_________________ Juventino non si diventa!!!.....Juventino si nasce!!!!
|
|
|
|
|
 |
|
fisherel
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 30. jul. 2010, 11:30 |
| Administrator |
 |
|
Po neki logiki zgleda lahko prodeta dva tujca letos v Juve...ampak bolj kot sem bral tisti pravilnik, bolj sem si zdel sam sebi zabit 
|
|
|
|
 |
|
dev!ant
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 30. jul. 2010, 22:39 |
|
|
ja tudi jaz sem nekaj bral o tem, pa kaj je zdaj a je to offical.. so spremenili to pravilo? Lahko pripeljemo 2 tujca?
_________________ Andrea Agnelli: «Juve, amore e passione»
|
|
|
|
|
 |
|
fisherel
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 30. jul. 2010, 22:47 |
| Administrator |
 |
|
FIGC in Lega se bosta kmalu sestala, če sem prav razumel. To, da lahko pripeljemo dva tujca po tem novem pravilu je zakomplicirano in ne razumem nič...kot sem razumel se gleda koliko tujcev imaš v ekipi 30. junija, potem pa ne razumem več ničesar 
|
|
|
|
 |
|
line
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 01. avg. 2010, 20:54 |
|
Juventino_SLO je napisal/-a: a se bo dalo it v Udine???..ker lani en ki ga poznam ni upal dobit karte zaradi (tessere del tifoso)? Lani se je dalo it brez problemov. Za letos se moramo še pozanimati kako bo s tessero del tifoso.
|
|
|
|
|
 |
|
fisherel
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 02. avg. 2010, 14:27 |
| Administrator |
 |
|
Pa ste bili na curvi gostov? Ker če se ne motim rabiš ta potni list samo za gostujoči sektor 
|
|
|
|
 |
|
fisherel
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 03. avg. 2010, 21:00 |
| Administrator |
 |
|
Sky po nakupu Storarija: "Juventus nima več denarja in mora prodajat". 3/4 juventinov, tudi na tem forumu: "Nimamo denarja za kakšen večji nakup" (ok zdej ste verjetno dojeli vsi, da nam denar leze iz riti...pri Skyju se še vedno ne morejo sprijaznit). Razen Reala, Barcelone in Shityja, kdo je letos zapravil več kot 15-20mln? Poleg Bayerna smo edini "velik" klub, ki nima milijonskih dolgov, imeli bomo lastni stadion in imamo Paraticija, enega najboljših scoutov. Še kdo, razen mene, vidi svetlo prihodnost? 
|
|
|
|
 |
|
Shady15
|
Naslov prispevka: Re: Vsakdanje novice  Objavljeno: 03. avg. 2010, 22:31 |
|
jaa  No ampak jaz jo viidim zaradi kvalitetne in mlade ekipe. Ne vem če ma še kateri velik klub tako mlado obrambo? Če bi mel še kej več svetle prihodnosti v špici...
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu Ne morete dodati priponk prispevkom
|
|