Danes je 07. sep. 2010, 05:22

Časovni pas: UTC + 2 ur [ DST ]

Stran 3 od 56 [ 555 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 56  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Juventus 2010/2011 vaših 11
OdgovorObjavljeno: 09. mar. 2010, 13:28 
Uporabniški avatar

Kraj: Tmin
juventina10 je napisal/-a:
AGUERO/IQ/VILLA

SEBA/RIBERY DIEGO D.ALVES/CAMO

MELO MARCHISIO

EVRA/MARCELO GIORGE VIDIC CACERES

BUFFON/SARMA
:juvea:

Slika

OdgovorObjavljeno: 09. mar. 2010, 18:07 
Moderator
Uporabniški avatar

Kraj: KnK
Zanimivo :) vsak misli, da moramo 2 nova v obrambi, me zanima, če bo uprava isto razmišljala...

OdgovorObjavljeno: 10. mar. 2010, 12:23 
Uporabniški avatar

no evo še moje želje za prihodnjo sezono.. mislim, da so želje dokaj realne, čeprav vem, da take postave zagotovo ne bo naslednje leto :D :(

ajaa pa fish tvoj "model" sem si sposodil :oops:

4-2-3-1:
- - - - - - - - - - - Buffon
- - - - -- - - - - (Manninger)
Caceres - Bonnuci? - Chiellini -Criscito
( ??? ) - (Ariaudo, Legrottaglie, ? ) - (De Ceglie)
- - - - - - - - Melo - - Marchisio
- - - -(Sissoko, Ekdal, Marrone, Poulsen)
- - - - - Krasić - - Diego - - Vargas
(Camoranesi,Esposito, Candreva) - (Del Piero) - (Giovinco, Yago)
- - - - - - - - - - - Lavezzi
- - - - (Iaquinta, Immobile, Trezeguet)

torej okrepitve si želim predvsem na pozicijah DC, DL, AMR, AML in ST. torej 5 igralcev, kat niti ni tako malo :? ampak za moje pojme je vse nujno..
DC- vbistvu nimam prave ideje koga napisat, zato sem napisal bonucci, čeprav ga nisem videl dosti x igrat in sem še vedno malo v dvomih glede njega
DL - želja je "naš" criscito, ki pa sami vemo kako je stanje pri njem, tako da lahko le upamo na najboljše..
AMR - krasič.. moja želja že nekaj časa in igralec za katerega sem prepričan da bi se znašo prav v vsakem klubu na svetu
AML - lani smo od fiore vzeli za njih ključnega igralca melo-ta, bi morda lahko letos vargasa? za mene zlo dober igralec, z odličnimi podajami, neverjetnim strelom, pregledom nad igro, itd.
ST - napadalca se v naši ekipi za moje pojme nujno potrebuje, sploh pa napadalca, ki se giba, zna nekaj z žogo in najbolj pomembno zna zabijat. opcij je kr nekaj, ampak trenutno se mi zdi ena boljših opcij lavezzi. vprašanje pa je, koliko je njegova cena in če ga je napoli sploh pripravljen "odstopit" ligaškemu tekmecu

menjave sem v večini pustil kar fisheve, ker se v veliki meri kar strinjam z njimi, sploh pa sem mnenja, da tako nebo dovolj financ, da bi lahko kupovali še igralce, ki bi dodali neko vrednost na klopi :?

še odhodi:
chimenti, zebina, grygera, cannavaro, grosso, molinaro?, tiago, almiron, palladino, amauri, zalayeta, paolucci, camoranesi?, salihamidžić

pri molinarotu in camoranesiju, sem naredil vprašaj, to pa zato, ker nisem ravno prepričan, če si želim da molinaro gre, saj potrebujemo tudi neko menjavo.. pri camoranesiju, pa je tako, da je tip zadnje čase bistveno preveč poškodovan, sploh pa lahko dobimo na njegovem mestu menjavo (candreva), tako da ob pravi(!) ponudbi bi ga zagotovo prodal

OdgovorObjavljeno: 10. mar. 2010, 20:09 
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Piran
Za Molinara sem skoraj siguren da ga bo Stuttgart odkupu, ker 3,5 ni nič.

Drugače pa mi ni všeč Lavezzi v tej ekipi. Res da se zna odkrivat in da je hiter (odlična seconda punta skratka), ampak s temi nogometaši mi morali igrat samo po tleh in predložki bi bili čisto neuporabni (Krasič, Diego, Vargas, Lavezzi skupaj ne merijo 3m :D ) in proti malo boljše organizirani obrambi ne bi mogli nič :oops:

Benvenuto Giraudo

Le porte del carro sono ufficialmente chiuse.Inizia la traversata,si prevedono turbolenze.Arrivo previsto 22 Maggio.Speriamo di trovare cielo sereno

OdgovorObjavljeno: 10. mar. 2010, 21:06 
Uporabniški avatar

Kraj: Slovenj Gradec
Vidim, da dajete prednost Melu, pred Sissokojem, zakaj je temu tako ?

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !

OdgovorObjavljeno: 10. mar. 2010, 21:27 
Uporabniški avatar

fisherel je napisal/-a:
Krasič, Diego, Vargas, Lavezzi skupaj ne merijo 3m :D

:lol: :lol: :lol:
to je že res, ampak če bomo pa iskali velikana v napadu pa tako ne rabimo okrepitev, ker imamo že amaurija, treza in iaquinto.. ne vem, sam se še vedno raje nagibam k igri po tleh in eni agilni špici, ki zna nekaj z žogo, pa ne rabi bit to lavezzi, lahko bi bil tud rossi, cassano, higuain.. čeprav, nihče od teh ne velja za nekega velikega napadalca, pa vseeno vsaj zadnja 2 znata zadet kak gol z glavo :D

elvaR je napisal/-a:
Vidim, da dajete prednost Melu, pred Sissokojem, zakaj je temu tako ?

zadnje čase igra melo dosti boljše kot sissoko, ki je očitno zapedel v neko krizo iz katere upam da se čim hitreje pobere :? tak da razlog tiči tu.. pa tud sicer se mi zdi, da zadnje čase siss ne igra ravno z glavo. pa to ne mislim da ne gre v skok igro, ampak da med igro ne razmišlja kaj dosti :roll:

OdgovorObjavljeno: 12. mar. 2010, 17:14 
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: v njenih hlačkah
Mislim da bi se dalo naredit nekakšno mešanico taktike Barcelone in Reala s trenutnimi igralci. Izpostavil sem ta 2 kluba, ker ju vsi poznamo. Defenzivni del ekipe bi bil nekakšen Barcelonim vzorec z 4 branilci in 3 vezisti, napadalni pa nekako po Realu, kjer vsi trije/štirje nekako krožijo med sabo in menjajo pozicije.

Caceras---Ariaudo---Chellini--Grosso
-----------------Melo----------------
---------Sissoko-----Marchisio-------
---------Diego---------Candreva/Seba
--------------------IQ------------------

Diego in Candreva (na Sebo ne polagam veliko upov, ker mu ziher ne bodo dali redne šanse, pa še Candreva je odličen) ne igrata po bokih. Gibljeta se po celotnenm igralnem polju. Za Diega se tak ve da je najbolji ko je zeelo blizu napadalcu, Candrevi (sploh pa Sebi) pa tudi ne škodi če nima toliko defenzivnih nalog, tako da imamo praktično 3 napadalce; 1 klasičo špico (ki pa zna zamenjat pozicijo in igrat tudi na krilu), ter 2 polšpici.

OdgovorObjavljeno: 17. mar. 2010, 16:47 
Uporabniški avatar

Kraj: Tmin
Medtem, ko se Milan in Inter borita za Scudetto, se Juve (že) posveča naslednji sezoni. 4 novi projekti s štirimi različnimi trenerji za nov začetek. Približno 70-80mln € za nakupe (+ prodaje) so na voljo.

Slika

PROGETTO ZAC (35%) - Taktika bi bila 3-4-3, z okrepitvami v obrambi (Mexes), napadu (Džeko) ter na levem bočnem položaju (Vargas). Zgledalo bi nekako tako: Buffon; Mexes, Legrottaglie, Chiellini; Caceres, Melo, Sissoko, Vargas; Diego, Dzeko, Candreva

Slika

PROGETTO PRANDELLI (35%) – Prandelli, katerega so že kontaktirali, razmišlja o 4-2-3-1 z Van der Wielom na desnem boku, iz Firenc pa bi pripeljal Vargasa ter Gilardina.

Slika

PROGETTO BENITEZ (20%) – Po slabem začetku so se stvari v Liverpoolu izboljšale in verjetno je, da bo Rafa tam tudi ostal ali pa se (po zadnjih informacijah) preselil v Madrid k Realu. Juventus bi z njim igral sistem 4-4-2 s Pazzinijiem, Vargasom, Van der Wielom ter okrepitvami iz L'poola Škrtelom ter Kuytom. 4-4-2: Buffon; Van der Wiel, Skrtel, Chiellini, De Ceglie; Kuyt, Melo, Sissoko, Vargas; Iaquinta, Pazzini

Slika

PROGETTO CAPELLO (10%)
– Don Fabio bi igral z Juventusom klasični 4-4-2 (kot takrat, ko je osvojil 28&29 scudetto). In campo Buffon; Caceres, Mexes, Chiellini, De Ceglie; Kuyt, Melo, Sissoko, Vargas; Amauri e Higuain.

Slika

Osebno bi si najbolj želel Prandellija, vendar ne zaradi igralcev (ne žeim Van der Wiela (Caceres), Mexesa (Bonucci) ter Gilardina (Džeko/Pazzini) pač pa zardi njegovega sistema 4-2-3-1. Prandellija sicer skoraj sigurno ne bo (baje je že podaljšal z violami?), tako da se pustimo presenetiti. :geek:

OdgovorObjavljeno: 17. mar. 2010, 17:15 
Administrator
Uporabniški avatar

Kraj: Piran
Zaccheroni ni trener, ki bi nas lahko postavil tam, kjer smo bili 4 leta nazaj.
Prandellijaja skoraj sigurno ne bo (kot si reku bo verjetno podpisal novo pogodbo).
Benitez bo po mojem ostal v Liverpooolu, če se mu uspe uvrstit v CL in pride daleč v EL.
Capello so moje mokre sanje, ampak ni šans da bi prišu v ta Juve...se pa bojim, da bo prišel v Inter :oops:

Benvenuto Giraudo

Le porte del carro sono ufficialmente chiuse.Inizia la traversata,si prevedono turbolenze.Arrivo previsto 22 Maggio.Speriamo di trovare cielo sereno

OdgovorObjavljeno: 17. mar. 2010, 18:16 
Uporabniški avatar

Moja želja je seveda Prandelli, ampak po mojem mnenju bo prevzel ita reprezentanco. Benitez tudi nebo šel k nam, al bo ostal v liverpoolu ali pa bo šel v Real. Capello pa pomojem tudi ni tako nor da bi prišel v to razvalino od juventusa.
Bojim pa se da bo ostal Zac :?

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
 Stran 3 od 56 [ 555 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 56  Naslednja

Časovni pas: UTC + 2 ur [ DST ]

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: