|
Danes je 05. sep. 2010, 08:26
|
Neodgovorjene teme | Aktivne teme
 |
|
 |
|
| Avtor |
Sporočilo |
|
fisherel
|
Naslov prispevka: Re: Juventus 2010/2011 vaših 11  Objavljeno: 30. jul. 2010, 00:34 |
| Administrator |
 |
|
Juventus rubbish Vieira talkSaturday 9 July, 2005Juventus transfer mogul Luciano Moggi has denied that the Serie A giants are chasing Arsenal midfielder Patrick Vieira. "There have never been any negotiations over Vieira," he told L'Equipe. "I went to London for other players, not Vieira".
"Yes, I met with (Arsenal Coach) Arsene Wenger, but that's because he's a friend of mine – not to discuss Vieira's transfer." . . . Juventus sign Vieira - OfficialThursday 14 July, 2005Serie A champions Juventus have confirmed the £14m capture of France and Arsenal captain Patrick Vieira. The central midfielder, who will now partner Brazilian ace Emerson, has signed a five-year contract at the Stadio Delle Alpi. The Bianconeri have been in talks for the 29-year-old for the last few weeks and a deal has been completed. 
|
|
|
|
 |
|
fisherel
|
Naslov prispevka: Re: Juventus 2010/2011 vaših 11  Objavljeno: 30. jul. 2010, 10:39 |
| Administrator |
 |
|
Nisi razumel pointa P.S. Za vse tiste (večina), ki pravite da je Moggi nezmotljiv: "40mln ali kakšna podobna cena za Džeka je norost. Poleg tega bi se brez problemov znebil Diega, čeprav bi to pomenilo neko minusvalenzo v proračunu. Brazilec je totalno neprimeren za italinaski nogomet in zaupati mu še eno sezono bi pomenilo, da bi izgubili stavo še pred začetkom". Kaj zdej? Komu dati prav? Sebi ali nezmotljivemu Moggiju? Dav!ant & Co? P.S. Za Diega se popolnoma strinjam, za Džeka niti podrazno...ampak Moggi ne ve, da so zdaj drugi časi - časi, ko vsak 19-letnik ki je v karieri odigral 3 dobre tekme stane vsaj 15-20mln, torej se mi 35mln za enega najboljših napadalcev (plus najbolj talentiranih) ne zdi nobena "norost" 
|
|
|
|
 |
|
dev!ant
|
Naslov prispevka: Re: Juventus 2010/2011 vaših 11  Objavljeno: 30. jul. 2010, 11:21 |
|
Jaz sem 1x ze napisal da moggi ni nezmotljiv... he is human afterall.. drugace pa bi 40mil za Dzeka za moggija res bila norost, ker bi ga luciano pripeljal za 30 drugace pa lep primer zgoraj 
_________________ Andrea Agnelli: «Juve, amore e passione»
|
|
|
|
|
 |
|
hudick
|
Naslov prispevka: Re: Juventus 2010/2011 vaših 11  Objavljeno: 30. jul. 2010, 14:58 |
| Design, izvedba in PR |
 |
|
Pasquato na posojo v Modeno po naši tekmi tam drug teden. 
_________________ Vinca la Juve o vinca il migliore? Sono fortunato, spesso le due cose coincidono L' Avvocato
|
|
|
|
|
 |
|
fisherel
|
Naslov prispevka: Re: Juventus 2010/2011 vaših 11  Objavljeno: 01. avg. 2010, 19:17 |
| Administrator |
 |
|
|
Ta teden bo zelo pomemben zgleda. Pričakuje se dokončne odgovore za Džeka ter Marqueza (ki sicer hoče igrat v prvi postavi, tukaj vprašanje če bi imel prednost pred Bonuccijem - poleg tega je še slab milijon razlike med našo ponudbo in njegovo zahtevo).
Poleg tega pričakujem kakšno prodajo, ker drugače me bo zares začelo skrbet. Če pride Džeko bo to verjetno toliko lažje (sploh v napadu)...ampak kot sem rekel, če bi prišel Džeko bi vodstvo lahko delalo lažje, brez prevelikih skrbi.
|
|
|
|
 |
|
fisherel
|
Naslov prispevka: Re: Juventus 2010/2011 vaših 11  Objavljeno: 05. avg. 2010, 12:22 |
| Administrator |
 |
|
dev!ant je napisal/-a: drugace so pa tvoji insajderji dostikrat na mestu, keep posting  Glej, v bistvu jst pišem že cel mesec iste stvari. Aogo in Džeko sta trenutno najbliže, ampak mercato se lahko v sekundi spremeni (dovolj je že en "ne"). Za Džeka sem govoril, da je želja Agnellija, takoj po koncu sezone. Naši so čakali da se mu izteče pogodba oz. tista odkupna klavzula (ker so verjeli, da se ga da pripeljati za manj denarja). Tudi zdaj večina (tudi novinarji) trdijo, da ga ne bo in da Juve nima denarja. Jst še vedno vztrajam, da bo naš. Podobno je bilo za Aoga...omenil sem ga že pred mesecem, ne vem če so takrat novinarji pisali sploh o njem (možno...ampak sam ne spremljam več teh bučk). Rezerva Aogu je Jansen, Džeku pa Benzema (čeprav v to ne verjamem...ampak to sem rekel). Za Beniteza in Krasića sem rekel, da sta naša. In res smo imeli pogodbe z njima (oz. imamo). Benitezeva je bila že podpisana na sedežu, še dva dni po prihodu Agnellija...potem se je vse spremenilo (moje mnenje: na boljše). Bettega je imel že dogovore z Kjaerjem, Mascheranom, Kuytom, Rodriguezom, Rossijem, itd. (sanje/cilj je bil Torres). Ampak kot sem rekel, prihod Agnellija je vse spremenil - poleg tega je imel Elkann dogovor z Marotto že več kot pol leta in dvomim, da bi Marotta želel, da mu mercato dela Benitez oz. Bettega. Za Krasića vemo kako je. In sem bil prvi, ki je sproti reševal telenovelo (za novinarje Juventus od prihoda Storarija nima več denarja in ravno zato nismo pripeljali Krasića-smešno je, da še vedno trdijo tako). Za sredino že ves čas govorim, da se mi ne sanja kdo bi lahko bil. Imen pa si ne bom zmišljeval (Palombo je samo moja želja). Elio je bil cilj za levo stran, ampak HSV zahteva preveč (18mln) in Marotta je obupal. Nekaj časa sem govoril tudi o Mexesu...ne vem zakaj je odpadel, mogoče zato ker Chiellini ostaja, mogoče zato ker je predrag, mogoče zato ker imamo predpogodbo z njim in pride naslednje leto zastonj? Kot sem rekel, mercato lahko spremeni strani v sekundi... Marqueza sem omenil, še preden so novinarji začeli pisat o tem...rekel sem da se mora sam odločit ali gre v NY ali pride v Juventus. Žal/na srečo se je odločil, da gre v NY. Za to sigurno nisem kriv jst. Bonuccija in Martineza sem tudi začel omenjati prvi (čeprav Martinezu nisem dajal preveč šans (ker ne paše najbolj v sistem 4-4-2, ampak glavni razlog je bil ta da sem verjel v prihod Krasića). Ne vem če so takrat novinarji o teh dveh. Za zanimanje za Bonuccija sem govoril že februarja, o tem da bo kmalu naš pa že na koncu maja (čeprav je bilo potem precej komplikacij, ampak logično glede na to da smo morali zadovoljiti dve ekipi, eno od teh celo podružnico Interja) Cassani je bil želja, ampak nič konkretnejšega...tako kot Dzudzak, npr. Še kdo, ki ni prišel in sem ga omenjal?
|
|
|
|
 |
|
dev!ant
|
Naslov prispevka: Re: Juventus 2010/2011 vaših 11  Objavljeno: 05. avg. 2010, 13:04 |
|
pa saj sem rekel da so tvoji viri na mestu,...  ja dostikrat si imel prav, kdaj tudi ne, ampak mercato je pac džumbus... danes je tako, jutri se stvari lahko obrnejo na glavo.. sploh v italiji drugace pa nisem nad dzekom obupal zaradi cappovega posta(lol se zdalec ne), sem ze napisal da je tisto najverjetneje se ena izmisljotina! Ampak se vedno menim, da ga wolfsburg ne bo dal za noben denar, hoeness se dobro zaveda njegove kakovosti, wolfsburg gradi ekipo, ki bi ponovno osvojila bundesligo in prodaja dzeka ni v njihovih nacrtih! Na mercatu je bil zgolj zaradi zelje igralca, vodstvo mislim da nikdar ni resno pomislilo na to da bi ga prodali,.. sicer bi ze koncal pri nas ali pa v cityju!
_________________ Andrea Agnelli: «Juve, amore e passione»
|
|
|
|
|
 |
|
hudick
|
Naslov prispevka: Re: Juventus 2010/2011 vaših 11  Objavljeno: 07. avg. 2010, 23:54 |
| Design, izvedba in PR |
 |
|
|
Lorenzo Del Papa (1994, Pescara, solastništvo) Nazzareno Belfasti? (1993, Modena, solastništvo) Stipe Simunac (1994, Bellinzona)
Zgleda smo pripeljali še tri mladeniče, Belfasti je levi bočni igralec, ostala dva sta napadalca..
E:
Odšli so:
Raffaele Bianco (1987 Benevento, posoja) Carlo Vecchione (1988 Benevento, posoja) Giuseppe Giovinco (1990 Carrarese, posoja)
_________________ Vinca la Juve o vinca il migliore? Sono fortunato, spesso le due cose coincidono L' Avvocato
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu Ne morete dodati priponk prispevkom
|
|