|
Danes je 07. sep. 2010, 05:29
|
Neodgovorjene teme | Aktivne teme
 |
|
 |
|
| Avtor |
Sporočilo |
|
donpatriot
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 01. mar. 2010, 12:46 |
Pridružen: 15. jan. 2009, 15:12 Prispevkov: 949 Kraj: Če veste kje tabla za konec sveta...no, še mal naprej. :)
|
Ko bo komentiral tale gol, bo reku, da je točno to hotu naredit. 

Ljubim JUVENTUS, nisem kriv, ljubil ga bom, dokler bom živ!!!
|
|
|
|
|
 |
|
Champion
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 11. mar. 2010, 00:44 |
|
|
|
|
|
 |
|
Milko
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 11. mar. 2010, 01:41 |
| Moderator |
 |
|
Ne morejo ti pomagati vsi milijoni tega sveta, če si pa gniu  Isto je pri Merdah, toda oni so imeli vsaj "Calciopoli" 
_________________ Uno..Due..Tre-ze-guet!!! Grazie leggenda...
|
|
|
|
|
 |
|
elvaR
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 11. mar. 2010, 10:52 |
Pridružen: 21. okt. 2008, 15:19 Prispevkov: 529 Kraj: Slovenj Gradec
|
|
M.P MIRALEEEEEEEEM PJANIĆĆĆĆĆĆ,TIP MI JE TAKO DARILO ZAPEK, DA SE TRI DNI NEM TREZNO RAJTAM HAHA :d
_________________ Questo è un club, questa è una leggenda, questo è amore, questa è la JUVENTUS! MI NE NAVIJAMO SAMO ZA JUVE,...AMPAK TUDI PROTI INTERJU
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !
|
|
|
|
|
 |
|
donpatriot
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 11. mar. 2010, 12:05 |
Pridružen: 15. jan. 2009, 15:12 Prispevkov: 949 Kraj: Če veste kje tabla za konec sveta...no, še mal naprej. :)
|
v tem primeru je bolje že prej izpast v ligo Evropa. 

Ljubim JUVENTUS, nisem kriv, ljubil ga bom, dokler bom živ!!!
|
|
|
|
|
 |
|
juventina10
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 11. mar. 2010, 18:41 |
|
HAHAHA še do 28.5 se mi bo smejalo, kako se mi fajn zdi, da so ispadli baletniki. Že prej v 1.krogu bi jih mogli ruknat,..tu majo zdaj, pokupijo polovico zvezd in pol spušijo v vsem!! naj se jim maščuje zdaj,..sam mi je pa žal nekih igralcev, ki so si zaslužli napredovanje a kaj ko so vsi rinli v ta "sveti" real  in se uničli..mislim, halo zdrava pamet ti, da vedet, da toliko zvezd na kupo pač ne more igrat oz. dobro funkcionirat jao jao jao...neki vlečejo na silo, če ne gre pač ne gre..!!! STALA MADRID!!!  pjanicu pa kipec postavit na bernabeo  najboljš, da mu kr ponudjo par miljončkov za poletni transfer! fajn bi blo finale arsenal-lyon  ker sm že navelčana tisga standarda skos isti.
_________________ "Breaking out was just the beginning, now it gets a little more interesting"Michael
|
|
|
|
|
 |
|
nedvedinho
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 11. mar. 2010, 21:52 |
| Administrator |
 |
Pridružen: 22. okt. 2008, 10:27 Prispevkov: 656 Kraj: v njenih hlačkah
|
S čim si je pa ravno tvoj Ronaldo zaslužil da igra v finalu? Ne pa tudi ostali? 
|
|
|
|
|
 |
|
juventina10
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 11. mar. 2010, 22:35 |
|
Citiram: sam mi je pa žal nekih igralcev, ki so si zaslužli napredovanje slabo bereš lepi, pa še to z fb-a statusov pobiraš za njega mi je itk že od začetka žal da je sploh prestopu v real, ker sm vedla da se bo za j***..pač od novih nakupov se je on najbolj izkazal (mislim itk je klasa igralca) in še to da je bil skor 2 mesca poškodovan brez fuzbala, in kljub temu zabil 21 golov, in še najboljši strelec v CL..si vsekakor bi zaslužil igrati v finalu, seveda da bi ostal kjer je bil al pa bi šou v drug klub a kaj češ..denar je sveta vladar!  drugač od drugih igralcev kaki higuan, tudi če nebi zgrešil tok šans včeraj..je klasa napadalca.. ma ubistvo se mi j*** za cel real in se mi fajn zdi da so taki velezvezdniki popadali.., razn enga igrauca, ki ga pa itak že spremljam par let ne samo zdj!pač škoda za sam fuzbal..
_________________ "Breaking out was just the beginning, now it gets a little more interesting"Michael
|
|
|
|
|
 |
|
nedvedinho
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 12. mar. 2010, 05:03 |
| Administrator |
 |
Pridružen: 22. okt. 2008, 10:27 Prispevkov: 656 Kraj: v njenih hlačkah
|
Ne rabiš bit doktor, da veš da je ta igralec, ki ga misliš Ronaldo.  tako, da mislim da ne berem tako slabo. Tudi s statusov na FBju nisem ničesar pobral, tudi ne vem na kaj tukaj ciljaš (očitno sem zgrešil kaj na FBju...). Dobro, najina tematika ne bo pripeljala nikamor, pa tudi nima nekega bistvenega pomena.
|
|
|
|
|
 |
|
Roky
|
Naslov prispevka: Re: Ostala tekmovanja  Objavljeno: 17. mar. 2010, 01:00 |
Pridružen: 21. okt. 2008, 13:10 Prispevkov: 460 Kraj: Ljubljana
|
Ma men je pa prov neki všeč da je šu inter naprej res  Čeprav mam mal mešane občutke. Ma bojim se da znajo pridt zdj čist do konca... je pa to dobr za Serio A oz. Milan Si pa potem ko je izpadu Milan Italijani enostavno ne bi smel privočt še izpad interja, tko pa so vsaj še izločl ta chelsi, k mi je res gnil klub... inter povsem zasluženo napreduje A ja pa kvota na inter je bla dons 5.00 
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu Ne morete dodati priponk prispevkom
|
|