Včlanjevanje ponovno odprto

Nova sezona se hitro bliža s tem pa se ponovno odprira včlanjevanje novih članov oziroma obnovo starih članstev. Klub navijačev Juventus Slovenija z današnjim dnem ponovno odpira možnost včlanjevanja oziroma podaljševanja članarin, zato se nam ne pozabite pridružiti tudi v sezoni 2019/2020.

Z letošnjo sezono je bila s strani kluba FC Juventus uvedena nova kartica, imenovana Juventus Card, ki bo pogoj za obisk tekem na Juventusovem stadionu. Vsak, ki si bo želel ogledali tekmo preko našega kluba navijačev, bo mogel poleg plačane članarine kupiti tudi to Juventus Card, ki bo stala 15€ in bo veljala za naslednjih 10 let. Kartica bo nadomestila do sedaj veljavno Tessero del tifoso. Kartico boste po vsej verjetnosti lahko naročili preko našega kluba navijačev, več pa bo znano v naslednjih dneh, ko vam bomo postregli z dodatnimi informacijami.

Vabimo te, da si pristopno izjavo naložite na vaš računalnik, natisnite in izpolnjeno pošljete na naš naslov:

Klub navijačev FC Juventus Slovenija,

Srednja Bela 41 a,

4205 Preddvor.

Članarina za sezono 2019/2020 znaša 30 € in jo lahko plačate na dva načina:

  • z gotovino (denar priložite podpisani pristopni izjavi ali ga izročite predsedniku društva) oziroma
  • z nakazilom na transakcijski račun SI56 0204 6025 6632 072 (odprt pri NLB Ljubljana).

 

Vsi tisti, ki ste bili člani v lanski sezoni, lahko svoje članstvo v našem klubu le obnovite, ne da bi vam bilo potrebno ponovno izpolnjevati pristopno izjavo. Vaša edina obveznost je, da poravnate finančni prispevek, 30€ in nam na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. sporočite, da obnavljate članstvo.

Za morebitna dodatna vprašanja v zvezi z včlanitvijo v naš klub nas lahko kontaktirate na telefonski številki 041 382 067 ali po elektronski pošti na naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Če vam torej srce bije v črno-belih taktih, je skrajni čas, da se nam pridružite in postanete bianconero. In ne pozabite, časa imate le do 15. avgusta 2019.