Včlanjevanje ponovno odprto

Nova sezona se hitro bliža s tem pa se ponovno odprira včlanjevanje novih članov oziroma obnovo starih članstev. Klub navijačev Juventus Slovenija z današnjim dnem ponovno odpira možnost včlanjevanja oziroma podaljševanja članarin, zato se nam ne pozabite pridružiti tudi v sezoni 2019/2020.

Vabimo te, da si pristopno izjavo naložite na vaš računalnik, natisnite in izpolnjeno pošljete na naš naslov:

Klub navijačev FC Juventus Slovenija,

Srednja Bela 41 a,

4205 Preddvor.

Članarina za sezono 2019/2020 znaša 30 € in jo lahko plačate na dva načina:

  • z gotovino (denar priložite podpisani pristopni izjavi ali ga izročite predsedniku društva) oziroma
  • z nakazilom na transakcijski račun SI56 0204 6025 6632 072 (odprt pri NLB Ljubljana).

 

Vsi tisti, ki ste bili člani v lanski sezoni, lahko svoje članstvo v našem klubu le obnovite, ne da bi vam bilo potrebno ponovno izpolnjevati pristopno izjavo. Vaša edina obveznost je, da poravnate finančni prispevek, 30€ in nam na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. sporočite, da obnavljate članstvo.

Za morebitna dodatna vprašanja v zvezi z včlanitvijo v naš klub nas lahko kontaktirate na telefonski številki 041 382 067 ali po elektronski pošti na naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Če vam torej srce bije v črno-belih taktih, je skrajni čas, da se nam pridružite in postanete bianconero. In ne pozabite, časa imate le do 15. avgusta 2019.